• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Инцидент в Киеве: на одного вора - два наряда

    Опубликовано: 2014-02-07 07:23:00

    О другій годині ночі на пульт централізованого спостереження Голосіївського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в місті Києві надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного кафе - спрацювали датчики на розбиття вікон. Оператор негайно передав інформацію наряду групи затримання. До вказаної адреси міліціонери їхали декілька хвилин, протягом цього часу оператор сповіщав наряд про спрацювання датчиків по всьому приміщенні. Було зрозуміло, що непроханий відвідувач, вочевидь, недосвідчений в засобах технічної охорони.

    Прибувши на місце виклику, працівники міліції охорони заблокували об’єкт. У вікні відразу ж помітили розкидані по приміщенню речі. Оскільки в кафе було чимало вікон з усіх сторін та декілька виходів, на допомогу міліціонерам охорони виїхав ще один наряд групи затримання. У складі шести працівників працівники ДСО щільно заблокували кафе та наказали підозрюваному, що досі перебував в приміщенні, добровільно вийти на вулицю, але зловмисник категорично відмовлявся. Після тривалих перемовин, дотримуючись мір особистої безпеки, працівники ДСО затримали невідомого у залі кафе.

    Цікаво, що свою присутність затриманий пояснив міліціонерам тим, що йшов по вулиці і раптом побачив у кафе розбите вікно, тому вирішив залізти досередини, щоб погрітися. Щоправда, його теорію дещо «псували» спаковані в сумки та підготовлені до виносу електронні ваги, фритюрниця, кухонне обладнання.

    Як з’ясувалося згодом, 38-річний киянин в минулому вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності.

    Наразі затриманого доставлено до Голосіївського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.