• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве будут тотально проверять авто

    Опубликовано: 2014-02-06 00:57:50

    Київські автомобілісти почали масово повідомляти в останні дні співробітники ДАІ стали набагато частіше зупиняти міктоавтобуси, вантажівки і інший транспорт, в якому зручно перевозити великогабаритні вантажі.

    Про це люди пишуть у групі «Євромайдан SOS» в «Facebook».


    «До нас надійшла інформація, що ДАІ зупиняє для перевірки машини на в'їзді в Київ з боку Одеської траси, на Ленінградській площі та на перехресті вулиці Здолбунівській та Харківського шосе», - повідомляють в групі.


    Кияни, які підключаються до обговорення, повідомляють - гальмують також біля цирку в бік центру міста, на Броварському проспекті перед станцією метро «Лісова», на Кільцевій дорозі у бік Борщагівки, в селі Петрівське і Вишневе Києво-Святошинському районі, біля станції метро «Академмістечко», при в'їзді в Київ на Бориспільській трасі і в селі Погреби при в'їзді на Троєщину.


    «Я бачила сьогодні на Ленінградській площі оглядали два мікроавтобуси», - пише в «Facebook» Ольга Попушняк. Згадують також Бориспільську трасу. «На в'їзді в Київ з Бориспільської траси сьогодні вранці ДАІ змусили чоловіка вивантажувати з мікроавтобуса дошки», - пише Олена Терещенко. Кільцева дорога теж під наглядом. «На Окружній в районі Борщагівки теж купа Даішників і теж перевіряють виключно мікроавтобуси», - повідомляє Марина Калініченко в соцмережі.


    Богдан Лаба додає: «Іноді (коли говориш, що везеш речі або продукти на Майдан) пропонують проїхати в райвідділ (що викликає, м'яко кажучи, здивування). Після діалогу з працівниками ДАІ, в якому вказуєш на незаконність їх дій і попереджаєш, що дзвониш журналістам і нардепам, відпускають».


    ДАІ відпрацьовує наказ МВС


    У Державтоінспекції, у свою чергу, зазначають, що зараз дійсно приділяють особливу увагу автомобілям, які рухаються в Київ і безпосередньо по місту. Пов'язано це з охороною громадського порядку.


    «На цих перехрестях виставляються наряди ДАІ у відповідності з затвердженою дислокацією маршрутів патрулювання і постів підрозділів з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки дорожнього руху», - повідомили нам в ДАІ.


    У Державтоінспекції також додають, що з 27 січня до 27 лютого в Києві проходить так звана «оперативно-профілактичне відпрацювання» за наказом Міністерства внутрішніх справ. Мета та ж - посилення охорони громадського порядку. «І забезпечення своєчасного виявлення фактів незаконного перевезення в столицю зброї, вибухівки і небезпечних отруйних (хімічних) речовин та інших предметів», - підкреслили в ДАІ.


    Нагадаємо, раніше комендант Майдану, народний депутат Степан Кубів заявляв, що машина і мікроавтобуси, які везуть допомогу на Майдан, не можуть проїхати в наметове містечко з-за того, що їх затримують правоохоронні органи.

     

    По материалам: automotoclub

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.