• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страшное ДТП под Киевом: виновник аварии выстрелил в голову водителю фуры

    Опубликовано: 2014-02-04 23:47:19

    До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від медичного працівника районної лікарні про надання медичної допомоги 34-річному мешканця міста Києва з приводу травматичного поранення тім’яної області голови та закритої черепно-мозкової  травми. Потерпілий пояснив, що тілесні ушкодження отримав від невідомих на автотрасі Київ-Бишів.

    Правоохоронці з’ясували, що чоловік отримав зазначені травми після  дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася не з його вини. Автомобіль «Урал», яким керував потерпілий, здійснюючи маневр повороту з головної дороги на другорядну, пригальмував. У цей час водій автомобіля «Фольксваген», який рухався позаду, не дотримався безпечної дистанції і здійснив зіткнення з вантажівкою. Кермач легковика по телефону викликав на підтримку своїх «дружків». З автівки БМВ, яка несподівано під’їхала,   вискочив невідомий і стріляючи з невстановленого пристрою у бокове водійське вікно, наніс кулеві  поранення водію вантажівки. Після чого сів до авто і зник у невідомому напрямку.

    Керівництвом Головного управляння МВС України в Київській області було прийнято рішення про введення в дію оперативного плану «Перехват» та розпочати розшук зниклої автівки. Відлік часу йшов на хвилини – і невдовзі співробітники Державтоінспекції, які несли службу на території села Петрівське, помітили розшукуваний автомобіль, який рухався у напрямку міста Києва. Підозрюваного правоохоронці  затримали та доставили  до Вишнівського відділення міліції. Ним виявися 35-річний мешканець міста Боярка, що на Київщині.

    По даному факту слідчим відділенням Києво-Святошинського районного відділу міліції відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, карається виправними роботами на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі до трьох років.  Після надання кваліфікованої медичної допомоги потерпілий чоловіка відпустили додому, стан його здоров’я стабільний. Досудове слідство триває.

    Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ ГУ МВС  України в Київській області

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.