• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Некому спасать: под Одессой массово застревают «скорые» и спасатели

    Опубликовано: 2014-01-31 07:33:00

    Український Автодор просто „чудово” підготувався до зимової пори року на Одещині: багато техніки, яка повинна розчищати сніг на дорогах – застрягла сама.

    Як повідомляють на різних сайтах та соціальних мережах, є такі ділянки дороги в цій області, де люди вже добу перебувають в сніговому полоні, так як самі рятувальники теж застрягли і тепер вже їм потрібна допомога.

    Найбільше постраждали і страждають люди на відрізку дороги між Ізмаїлом та Рені.

    Люди ночували у машинах, у яких постійно працює двигун. Бензин вже закінчується, тому чоловіки бігають до найближчого села за ним з каністрами, а також за харчами і водою.

    У Держслужбі з надзвичайних ситуацій людям повідомили, що до них прямує ще один, більш потужний трактор. У відомстві також заявили, що автодорога Рені-Ізмаїл не перекрита.

    Втім, голова Ренійської РДА повідомив, що наразі на трасі працює п'ять одиниць важкою техніки.

    "Робота дуже складна, оскільки в деяких місцях висота снігу досягає 5 метрів", - зазначив він.

    Нагадаємо, за словами очевидців, частину траси Одеса-Київ перекрили бетонними блоками. На запитання, навіщо перекрили трасу, співробітники ДАІ спочатку не хотіли відповідати, а потім послалися на погану погоду.
     
    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.