• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом пенсионер поставил кровавую точку в любовном треугольнике

    Опубликовано: 2014-01-30 07:03:20

    До чергової частини Бородянського районного відділу міліції надійшло повідомлення лікаря бригади швидкої медичної допомоги про те, що на подвір’ї одного з помешкань селища Немішаєво, що на Київщині, виявлено труп жіночої статі.

    На місце події виїхала слідчо-оперативна група, де 61-річний господар обійстя одразу зізнався працівникам міліції, що саме він причетний до загибелі 48-річної місцевої мешканки. Як з’ясували правоохоронці, на протязі тривалого часу жінка напідпитку неодноразово приходила до родини пенсіонера та влаштовувала сварки, била віконні шибки у будинку, звинувачуючи дочку господаря в аморальних стосунках зі своїм чоловіком.

    Ревнива дружина в черговий раз з кувалдою в руках прийшла з’ясовувати стосунки зі своєю суперницею та цього разу терпець у батька увірвався. Розлючений, захищаючи свою дочку та не пускаючи до будинку нічну гостю, він схопив металеву трубу і щосили наніс декілька ударів їй по голові. Коли прийшов до тями від несамовитого гніву, зрозумів, що накоїв невиправне і відразу викликав карету швидкої медичної допомоги.

    Наразі слідчим відділенням Бородянського РВ ГУМВС України в Київській області відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, за яке передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваний перебуває під вартою. Досудове слідство триває.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Київській області.

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.