• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жуткая трагедия в Николаеве: трое детей остались сиротами

    Опубликовано: 2014-01-30 07:03:00

    29 січня о 03:51 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку по вул. Бригадна міста Миколаєва.

    На місце події відразу виїхав черговий караул 5-ої державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. При з’ясуванні обставин стало відомо, щопо приїзду рятувальників, біля дому знаходились троє дітей – 2, 5 і 6 років. Малечу було доставлено до міської дитячої лікарні. Наразі їхньому життю нічого не загрожує.

    Через сильне задимлення рятувальники працювали в засобах індивідуального захисту органів зору та дихання. Пожежу на площі 100 кв. м вогнеборці локалізували о 04:25 та повністю ліквідували о 05:35.

    На місці події знайдено тіла жінки та чоловіка. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при пічному опаленні.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.