• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ужасное ДТП в Харькове: пенсионер погиб возле перехода

    Опубликовано: 2014-01-28 23:27:25

     У Харкові маршрутка збила насмерть чоловіка, що перебігав дорогу за 30-ть метрів від пішохідного переходу.

    Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник відділу ГУ МВСУ в Харківській області підполковник міліції Олег Никоненко.

    "ДТП зареєстроване відразу після 17.00 на вулиці Гвардійців Широніців, що на Салтівському житломасиві. Водій маршрутного автобуса БАЗ, рухаючись з боку вулиці Блюхера у напрямку вулиці Героїв Праці, зробив наїзд на пішохода-чоловіка. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці від травм", - зазначив Никоненко.

    За його словами, встановлено, що пішохід, вийшовши з супермаркету "Сільпо", вирішив перебігти дорогу, не звертаючи уваги на рухомий транспорт. "Він потрапив під колеса за 30-ть метрів від регульованого пішохідного переходу", - додав Никоненко.

    Правоохоронці встановлюють особу загиблого, на вигляд йому 70-75 років. "Водій - йому 50 років - свідчить за фактом ДТП", - сказав підполковник.

    ukrinform.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.