• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности безжалостного убийства женщины под Киевом

    Опубликовано: 2014-01-28 08:43:18

    В селі Обухів Мурованокуриловецького району знайшли мертвою 68-річну жінку. Зізнався, що убив пенсіонерку молотком по голові, її 20-річний сусід.
    Оперативники вийшли на вбивцю через кілька днів після того, як знайшли труп пенсіонерки з ознаками насилля. Зі слів начальника Мурованокуриловецького райвідділу міліції Валерія Жуковського, затримали 20-річного односельця загиблої, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.
    Хлопець каже, що прийшов до сусідки вночі вимагати гроші, але та відмовилася віддавати заощадження. Тоді юнак кілька разів ударив бабцю по голові, принесеним із собою молотком, затягнув тіло убитої в хату та втік з порожніми руками.
    - Зараз підозрюваний дає свідчення в міліції. Ведуться слідчі дії, - кажуть у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.
    Відкрили кримінальне провадження за статтею „умисне вбивство”. підозрюваному загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.