• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские ГАИшники готовы к радикальным мерам

    Опубликовано: 2014-01-27 07:33:00

    Як заявив керівник столичної ДАІ Анатолій Курінний, співробітники Державної автомобільної інспекції мають право стріляти у правопорушників, якщо ті загрожують працівникам міліції й відкрито зазіхають на їхнє життя.

    З його слів, він стурбований ситуацією на столичних вулицях, зокрема погрозами і нападами на працівників ДАІ. За його інформацією, з початку року зареєстровано 8 таких випадків. Незважаючи на це, керівник столичної служби ДАІ звернувся з проханням не вдаватися до провокацій та не вчиняти протиправних дій стосовно співробітників міліції. Він нагадав, що інспектори ДАІ знаходяться при виконанні службових обов'язків і мають при собі вогнепальну зброю. Його, згідно із законом, як крайня міра, можуть застосувати, коли є реальна загроза їх життю та здоров'ю.
    Таку заяву розповсюджено інформагентствами з посиланням на канал ICTV.

    Також ДАІ столиці нагадує про нещодавні зміни в законодавстві, а саме, що згідно вимог статті 122 КоАП «Здійснення особою, яка керує транспортним засобом, руху в колоні у складі більше 5-ти транспортних засобів, без погодження умов та порядку руху з відповідним підрозділом МВС України, що забезпечує безпеку дорожнього руху, що спричинило створення перешкод для дорожнього руху, - тягне за собою накладення штрафу».

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.