• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве полтысячи водителей решили позлить ГАИшников

    Опубликовано: 2014-01-21 00:43:51

    Столичні інспектори ДАІ за 19 січня виявили 538 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 169 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 88, порушення правил зупинки і стоянки – 33, без необхідних документів керували автіками – 18.

    За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 35 водіїв, з початку року- 683. Крім того, співробітники ДАІ виявили 20 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 15 водіїв.
    У неділю, було зареєстровано 6 ДТП, в яких 6 людей отримали травми. У зв’язку з цим, ДАІ закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем. Державтоінспекція нагадує, що здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.