• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЧП в Киеве: женщина оказалась в газовой ловушке

    Опубликовано: 2014-01-21 08:03:00

    Бабуся мало не позбулася життя через склероз та власну необережність. 20 січня о 6:57 на пункт зв’язку чергової частини надійшов тривожний дзвінок від очевидців пожежі. Вони сповістили про те, що у одній з квартир житлового будинку по просп. Перемоги, 2 видно вогонь. Рятувальники прибули на місце. У квартирі виявили непритомну жінку 1923 року народження, яку з підозрою на отруєння чадним газом відразу передали бригаді швидкої медичної допомоги.

    О 7:30 рятувальники передали інформацію про повну ліквідацію пожежі. Внаслідок займання у квартирі попсовані дерев’яна шафа, міжкімнатні двері, закопчені стіни та стеля кімнати.

    Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з відкритим вогнем. Жінка, що страждала на склероз, лишила на дерев’яній шафі свічку чи лампадку та заснула. Вогонь від них перекинувся на меблі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.