• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Последний раз видели на Майдане: в Киеве разыскивают пропавшего без вести

    Опубликовано: 2014-01-17 23:53:41

    Із заявою до міліції звернулася мати неповнолітнього хлопця, яка повідомила, що 8 січня пішов з дому і досі не повернувся її 14-річний син Че Іван Олексійович.

    Прикмети зниклого: на вигляд 13-15 років, зріст 160-165 см, середньої статури, волосся чорне, коротке, обличчя кругле. Хлопець був одягнений у блакитну куртку, чорні спортивні штани, зимові черевики чорного кольору, чорну з сірими смугами шапку.

    Навчається розшукуваний в школі-інтернаті №22 для дітей з психоневрологічними захворюваннями, перебуває на обліку у лікаря-психіатра. Хоча зовнішніх ознак психічних розладів дитина не має, вона може називатися різними іменами та вигадувати різні прізвища.

    Останній раз хлопця бачили два дні тому о 5-ї годині ранку на Майдані Незалежності серед мітингувальників. З дому неповнолітній пішов не вперше, за останні чотири роки працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей Подільського РУ шість разів знаходили Івана і повертали батькам.

    Наразі слідчим відділом Подільського районного управління міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

    У випадку наявності будь-якої інформації про місце перебування неповнолітнього Че Івана Олексійовича просимо повідомити до чергової частини Подільського РУ за телефонами: 425-24-34, 417-34-58, 095-460-35-54.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.