• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Подоле чуть не сгорела многоэтажка

    Опубликовано: 2014-01-14 08:43:03

    11 січня о 21:50 до Служби порятунку ГУ ДСНС у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на 15 поверсі багатоповерхівки від мешканців будинку у пров. Квітневому, що в Подільському районі.

    До місця події прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як з’ясувалося, пожежа виникла в загальному коридорі. Мешканцям вдалося залити вогонь водою, але він пошкодив двері коридору та електричні кабеля.

    Рятувальники перевірили поверх та під’їзд і, переконавшись, що займання вдалось загасити повністю, повернулися в розташування частини.

    12 січня о 23:43 рятувальники 18-ї пожежно-рятувальної частини виїхали на пожежу в житловому будинку по вул. Зодчих, 28Б Святошинського району.

    Після прибуття частини з’ясувалося, що на третьому поверсі горить обшивка вхідних дверей однієї з квартир будинку. Загасити займання вдалося підручними засобами.

    В обох випадках, на щастя, потерпілих та травмованих немає.  За попередніми даними причина пожежі – підпал. Але остаточні висновки зробить слідство.
     
    ГУ ДСНС у м. Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.