• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевский метрополитен роет себе долговую могилу

    Опубликовано: 2014-01-10 03:54:13

    Департамент транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації 26 грудня уклав угоду з ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» на отримання кредиту у розмірі 500 мільйонів гривегь. Про це повідомляє проект "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель».

    Кошти знадобились для спорудження дільниці Куренівсько-Червоноармійської лінії метрополітену від станції «Виставковий центр» до Одеської площі у Голосіївському районі. Кредит отримано на шість років під 10% річних. Вартість обслуговування кредиту становить 260 мільйонів.

    Гроші отримано під державні гарантії. Витрати з повернення та обслуговування запозичення на загальну суму 0,76 мільярдів гривень здійснюються за рахунок власних коштів комунального підприємства «Київський метрополітен», які будуть враховані в тарифі на перевезення пасажирів. Це визначено у постанові Кабінету міністрів №728 від 9 жовтня 2013 року. Загальний кошторис будівництва цієї ділянки визначено у розмірі 1,82 млрд грн. З них 0,82 мільярди має надати держбюджет, ще 500 мільйонів гривень – бюджет Києва, таку ж суму – кредит під державні держгарантії.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.