• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве объявлена охота на школьников

    Опубликовано: 2014-01-10 02:29:39

    Працівники відділу кримінальної міліції в справах дітей Святошинського районного управління міліції склали адміністративні протоколи на учнів ліцею за куріння у заборонених місцях.

    «Керівництво учбового закладу намагалось самостійно вирішити проблему куріння учнів, однак профілактично-виховні бесіди, зауваження та розмови з батьками не дали бажаного результату. Вихованці не розуміли хвилювання сторонніх за їхнє здоров’я, тому й кидати не збирались. Хтось палив ховаючись, але були й такі, хто не соромився палити навіть біля входу до учбового закладу. Тому за «виховання» взялись правоохоронці», - йдеться в повідомленні прес-служби міліції.

    Отже, правоохоронці прямісінько біля входу до цілею спіймали «на гарячому» кількоїх хлопців 17-ти та 18-ти років. На усіх склали адміністративні протоколи та попередили: наступного разу доведеться платити штраф.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.