• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве ГАИшники объявили настоящую охоту

    Опубликовано: 2014-01-08 03:03:00

    В місті Києві за 4-5 січня інспектори ДАІ виявили 1358 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 524 водії, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 209 водіїв, порушення правил зупинки і стоянки – 102, без необхідних документів керували автіками –45. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 73 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 71 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 44 водії.

    За дві доби, було зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 осіб отримало травми. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

    Державтоінспекція нагадує, що в столиці тривають зимові шкільні канікули. Здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.

    Також у групу ризику потрапляють і пішоходи-підлітки. Батьки повинні пояснити дітям елементарні правила поведінки на дорозі. Крім того, аби бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди, столична Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

    Незаконних заволодіння транспортними засобами не зареєстровано.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.