• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обогреватели-убийцы: масштабный пожар в Киеве

    Опубликовано: 2014-01-04 00:08:00

    2 січня о 15:00 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м.Києві надійшло повідомлення про виникнення пожежі у приватному гаражі по вул. Карпатська Солом’янського району столиці.

    На місце пожежі  виїхали рятувальники 18-ої Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце виклику рятувальників, полум’ям вже був охоплений дах гаражу.  При з’ясуванні обставин, стало відомо, що господар гаражу використовував для обігріву  приміщення електрообігрівач та залишив його увімкненим. Коли ж господарі побачили дим, що йшов з вікон гаражу, то зателефонували до служби порятунку «101» та самотужки почали гасити  полум’я.

    Через велику пожежну завантаженість у гаражі та горючі матеріали,які  там знаходились, вогонь дуже швидко розповсюдився по приміщенню. Існувала загроза розповсюдження пожежі на поруч розташований житловий будинок.

    Завдяки оперативним діям рятувальників вже о 15:18 пожежу на площі 50 кв.м  було повністю ліквідовано, врятовано  житловий будинок та автомобіль Нива, що знаходився у дворі.

    Внаслідок пожежі згорів автомобіль Volkswagen Pаssat , який знаходився у гаражі. Збитки, наразі, встановлюються. За попередніми даними пожежа виникла через  коротке замкнення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.