• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новый год в центре Киева стоил мужчине машины (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-01-03 07:03:00

    Інцидент трапився в обід 1 січня 2014 року. Житель Закарпаття на своєму старенькому Ford Sierra приїхав до столиці, щоб зустріти на Майдані Новий рік. Вранці чоловік відправився в магазин за покупками…

    Припаркувавшись на проспекті Перемоги, біля колишнього магазину Воєнторг, нині взуттєвий, він закрив машину і зайшов у приміщення. Але вже через пару хвилин помітив, що з його машини йде густий дим. Не гаючи ні хвилини, чоловік вибіг на вулицю, але загасити свого “залізного друга” вже не зміг.

    Через декілька хвилин примчали пожежні. Вони-то з вогнем впоралися, але від автомобіля залишився один каркас. Варто відзначити, що біля Форда стояла ще і Honda CR-V, на щастя, позашляховик не постраждав.

    Що сталося з Ford Sierra, ще належить з’ясувати. Судячи з первинного огляду, іномарка загорілася через замикання. Однак, господар автомобіля впевнений, що його машину спалили представники влади, мабуть, за те, що новорічну ніч він зустрів на Майдані.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.