• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шок: киевлянка устроила собственное похищение

    Опубликовано: 2014-01-03 08:23:00

    18-річна жителька Києва, перебуваючи на Волині, влаштувала власне викрадення, повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

    Із заявою про зникнення дівчини, котра жила в Києві, до правоохоронців звернулися батьки. Через кілька днів батькам на мобільний телефон надійшло повідомлення про те, що доньку викрали і необхідно заплатити викуп, якщо вони хочуть побачити її живою і здоровою.

    Міліціонери отримали оперативну інформацію про те, що зловмисники перебувають на Волині, пише УНН.

    "При затриманні разом із дівчиною в готельному номері були двоє молодиків, один із яких – неповнолітній", – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

    З'ясувалося, що дівчина разом зі своїм хлопцем та товаришем прибула на Волинь. Коли у них закінчилися заощадження, не вигадали нічого іншого, як шляхом шантажу роздобути гроші у батьків.

    "Під час спілкування із правоохоронцями "жертва" розповіла, що сама вигадала такий спосіб отримання грошей", - повідомили представники МВС.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.