• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В первый день года Киев изменился до неузнаваемости

    Опубликовано: 2014-01-02 03:01:31

    Як свідчить аналіз поточної інформації на дорогах столиці, кияни 1 січня звільнили вулиці міста від пробок. Після святкування Нового року автомобілісти не поспішають виходити на дороги, які майже порожні.

    Так, за даними ресурсу "Яндекс-пробки", протягом дня на вулицях столиці спостерігались нульові пробки. Київ фактично вільний.

    Однак, водіям не слід розслаблятися. Як свідчить практика попередніх років, вже після різдвяних свят, у столицю повернуться затори. Окрім цього слід пам'ятати і про можливі прояви зимової негоди. Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.


    Державтоінспекція нагадує, що в столиці тривають зимові шкільні канікули. Здійснюючи поїздки на автомобілях не забувайте, що діти потребують додаткового захисту. Перевозьте дітей в автокріслах та користуйтесь пасками безпеки.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.