• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смертельная опасность прямо над головой: предупреждение в Киеве

    Опубликовано: 2013-12-17 07:23:00

    Рятувальники попереджають - голови громадян з дахи можуть посипатися бурульки. Згідно з прогнозом Гідрометцентру України, у найближчі дні місцями пройде невеликий сніг з дощем. Вночі температура повітря може опуститися до -15 градусів, а вдень - буде коливатися в межах +4...-9.

    «Такі температурні перепади викликають утворення великих бурульок, загрозу яких необхідно своєчасно ліквідувати», - кажуть синоптики.

    Разом з тим, ДержНС України вже закликали громадян бути уважними на вулицях період утворення бурульок. Особливу небезпеку вони (бурульки) представляють в місцях масового скупчення людей і на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до домівках.

    «Тримайтеся подалі від стін будівель. Не заходите за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутність звертайте увагу на на дахах небезпечних утворень», - радять рятувальники.

    Разом з тим всі власники і балансосодержатели будівель зобов'язані приймати всі передбачені законодавством України заходи, щоб запобігти нещасні випадки. Крім того, мешканцям багатоквартирних будинків необхідно звернути увагу на свої лоджії і балкони, де лежить сніг і лід, які можуть створювати небезпеку падіння і травмування громадян.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.