• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Одессе из-за поминальной свечи горел старинный дом

    Опубликовано: 2013-12-14 01:14:47

    В Одесі горіла архітектурна пам'ятка - будинок Машевського. Мешканці старовинної будівлі до пожеж вже майже звикли - через стару електропроводку вогнеборці там - часті гості. Але цього разу заіскрило від поминальної свічки.

    Тут зараз всі говорять про п'ятницю, тринадцяте. Адже саме напередодні старенький будинок сповнився галасом та димом. Спочатку вирішили - горить училище поруч. Почали евакуювати студентів.

    Ольга Гладишева, студентка училища:

    - Позвонил однокурсник, сказал, мы горим. Мы побежали за вещами, но потом нас начали эвакуировать - сказали, что рядом здание горит, и все училище быстро выбежало.

    Ігор Голбас, студент училища:

    - Сидел в училище, рисовал, прибежала дежурная, сказала, что нас эвакуируют - на самом деле очень страшное зрелище.

    Дим валив із вікон сусідньої будівлі. Напередодні там вже трапилося лихо - померла старенька жінка. У її дочки не було грошей на морг, і тіло бабусі до ранку лишили в квартирі.

    Анжеліка Михайлевич, дочка:

    - В морг, я знаю, что там около тысячи гривен за ночь стоит холодильник, у меня их просто нет, поэтому решили, что она останется до 9 утра дома. Они положили ее на кровать, сделали все как надо, сказали, что надо закрыть все двери, окна, чтоб не было сквозняка и поставить свечку, чтобы выгорал кислород, чтобы она до утра долежала.

    За півгодини в будинку забили тривогу, адже весь під'їзд оповив густий дим. Від свічки зайнялося полум'я. Його загасили тільки за півтори години. Місцеві кажуть - містика. Адже шість років тому саме ця бабуся врятувала будинок від вогню - вчасно викликала пожежників, коли в чергове спалахнула проводка. Але рятувальники переконані, це проста необачність.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.