• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Убийство девушки под Киевом: спустя три года - новые подробности

    Опубликовано: 2013-12-14 07:33:00

    Три роки знадобилось правоохоронцям, аби врешті-решт знайти зловмисника та запроторити його за  ґрати.

    Прокуратура Миронівського району Київської області затвердила та направила до суду звинувачувальний акт щодо чоловіка за умисне вбивство молодої дівчини, яку з 2010 року вважали безвісті зниклою.

    Як повідомили «Київ.Коментарям» в прес-службі прокуратури Київської області, чоловік та дівчина разом відпочивали в одному з населених пунктів району, де між ними виникла сварка. Під час суперечки зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вбив дівчину. З метою приховування злочину, він закопав її тіло на місцевому цвинтарі.

    Лише через 3 роки правоохоронці таки встановили особу, яка вчинила злочин. Зокрема, стало відомо, що чоловік раніше вже був судимий.

    Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство.

    Відповідно до Кримінального кодексу України умисне вбивство карається позбавленням волі до 15 років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.