• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страшный рекорд Киева: 632 аварии за два дня

    Опубликовано: 2013-12-14 01:03:48

    632 аварії сталися в Києві 9 та 10 грудня. Тоді випала тижнева норма снігу. На дорогах виникли затори, що паралізували рух у місті. Сягали найвищого показника за 10-бальною шкалою.

    Найдовше скупчення транспорту було на вул. Теліги — майже 20 км, за даними відеосервісу "Яндекс.пробки". Стояли також просп. Перемоги, Червонозоряний, Бажана і мости через ­Дніпро.

    Причиною заторів у Державтоінспекції називають Євромайдан, який паралізував центр міста. Водії змушені об'їжджати його, що навантажує інші транспортні магістралі.

    — Акції протесту заважають снігоприбиральній техніці чистити вулиці, обробляти проїзну частину протиожеледними матеріалами, — кажуть у відомстві.

    Причиною багатьох аварій є літні шини на колесах частини автівок, вважає 30-річний Свято­слав Карпучов, тренер із контраварійної їзди.

    — Сніг випав трохи несподівано. Плюс дороги в нас чистять традиційно — тільки в центрі, а зараз він перекритий Євромайданом. Багато водіїв просто не спішать перевзуватися в зимову резину, тягнуть до останнього. Коли в понеділок засніжило, люди все одно поїхали на роботу. Більшість аварій — так звані стуканчики, коли авто притираються одне до одного чи легенько вдаряються, а потім чекають "даішників" по дві години, що перекриває рух.

    Торік у цей час аварій було майже втричі менше — 220.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.