• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом зарезали мужчину

    Опубликовано: 2013-12-11 06:33:04

    Напередодні до чергової частини райвідділу надійшло повідомлення зі служби 101 про те, що у місті Сквира виявлено труп чоловічої статі з проникаючими колото–різаними ранами.

    На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили речові докази, опитали сусідів.

    Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками сектора карного розшуку райвідділу за підозрою у скоєнні злочину був затриманий 22-річний мешканець Сквирщини. Він розповів правоохоронцям про події того дня, коли сталася трагедія.

    Як з’ясувалося, чоловіки разом розпивали спиртні напої. Звичне проведення часу несподівано переросло у сварку. А вже згодом чоловік схопився за ніж і наніс приятелю проникаюче ножове поранення в область серця, від чого останній помер. Після скоєного зловмисник втік з місця події.

    За даним фактом слідчі Сквирського районного відділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п`ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.