• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Маньяк под Киевом: новые подробности

    Опубликовано: 2013-12-10 23:39:38

    2 грудня близько 20-ї години у місті Фастів, на вулиці Козацькій, було вбито 51-річну жінку. Її тіло виявив мешканець мікрорайону Журавлівка, який і повідомив про це міліцію. На місце злочину відразу ж виїхала слідчо-оперативна група, а також працівники київської кримінальної лабораторії та кінолог зі службовою собакою. У тому, що ця смерть насильницька, сумнів не виникало - на шию потерпілої була накинута резинка дитяча скакалка. Експертиза встановила, що жінка померла саме внаслідок удушення зашморгом.

    Слідчим відділенням Фастівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження. В ході оперативно-розшукових заходів невдовзі було встановлено підозрювану у скоєнні злочину і 5 грудня затримано. Це - 33-річна непрацююча мешканка Києва.

    Найімовірніший мотив, який нею керував, - ревнощі. Затримана вбила дружину коханця, з яким перебувала в стосунках на протязі довгого часу. Підозрювану взято під варту, ведеться слідство. Злочин, який їй інкримінується, тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 7 до 15-ти років.

    Того ж дня, годиною раніше, у Фастові на вулиці Новій було здійснено напад на ще одну жінку. Невідомий чоловік, особа якого встановлюється, з метою пограбування завдав їй тілесних ушкоджень. Потерпіла покликала на допомогу та зі струсом головного мозку та забійними ранами голови була доставлена до приймального відділення центральної районної лікарні. Нападник, за її словами, був напідпитку.

    Зараз у місті Фастів точиться багато розмов про дані злочини та ходять плітки про те, що у місті знову з’явився маніяк, який нападає на людей похилого віку. Підстав для такого висновку немає, так як два злочини ніяк між собою не пов’язані: вбивство вчинила жінка, а побиття - чоловік.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.