• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовые поджоги автомобилей в Киеве

    Опубликовано: 2013-12-10 08:43:46

    Тільки за останні вихідні бійцям Державної пожежно-рятувальної служби ГУ ДСНС у м. Києві довелося  чотири рази виїжджати на гасіння легкових автомобілів.

    7 грудня о 01:29 до оперативно-кординаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві зателефонували мешканці багатоповерхівок по вул. Уборевича, 21 Святошинського району і повідомили про пожежу в припаркованому біля будинку автомобілі Alfa Romeo.

    До місця виклику прибули рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 02:04 пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь пошкодив салон, моторний відсік та електрообладнання автівки.

    За попередніми даними причиною пожежі став підпал. Проте остаточну причину встановить слідство.

    Подібний випадок стався 8 грудня у Шевченківському районі по вул. Артема. О 05:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення від перехожих  про пожежу в автомобілі  «Таврія». На її ліквідацію виїхали рятувальники 2-ї пожежно-рятувальної частини.О 05:56 пожежу ліквідували. На момент пожежі не вдалось встановити власника автомобіля, але за свідченнями очевидців легковик ще з літа не виїжджав із свого місця.

    За попередніми даними, як і в першому випадку, причиною пожежі є підпал.

    Інші два випадки горіння автомобілів сталися 8 грудня у Солом’янському та Оболонському районах.

    О 04:06 до Служби порятунку зателефонували перехожі, які повідомляли про пожежу в автомобілі Skoda, припаркованому на узбіччі проїжджої частини по Чоколівському б-ру, 23.
    Незабаром з’явився власник автівки. Він намагався за допомогою води самостійно загасити займання. Ліквідувати ж пожежу вдалося о 04:26 рятувальникам 3-ї пожежно-рятувальної частини, які прибули на виклик.

    А о 22:35 рятувальникам 25-ї пожежно-рятувальної частини довелося гасити пожежу в автомобілі ВАЗ-2107 припарковананому на узбіччі проїжджої частини вже по пр-ту Рокосовського, 10. Загасили пожежу о 22:56.


    Ймовірна причина займання в обох випадках – технічна несправність автотранспорту.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.