• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борьба без правил под Киевом

    Опубликовано: 2013-12-10 08:03:19

    Ефектні кидки, перевертання та підніжки. У ці вихідні у Броварах, що під Києвом, пройшов Міжнародний турнір з вільної боротьби. На нього з'їхалися понад 350 спортсменів з восьми країн світу. Як проявили себе українці та якими якостями має володіти справжній борець - дізнавалася Альона Завора.

    На килимі - юнаки та дівчата від 15 до 17 років. Ці змагання для них - як один із етапів підготовки до Кубка та чемпіонату світу з вільної боротьби. Всі недоліки, на які тут можна ще закрити очі, надалі можуть коштувати путівки на омріяні Дитячі Олімпійські Ігри-2014 у Китаї.

    Тому українці викладалися сповна. Аби зламати опір, часом, здавалося б, непереможних азербайджанців, німців та росіян, довелося витратити чимало сил, кажуть фіналісти. І хоча хтось із борців тріумфує, а хтось відчуває гіркоту поразки, в залі панувала дружня атмосфера.

    Руслан Савлохов, головний тренер національної збірної:

    - В моем понятии чемпионами мира и Европы, и Олимпийских игр становятся только хорошие порядочные люди. Они интеллектуально очень развитые ребята и очень умные, здесь нет такого, что спортсмен - значит, что-то не так. Я вам могу категорически заявить, что это все - это миф. Спортсмены - очень интеллигентные и умные люди.

    Найочікуванішими стали фінальні зустрічі двох українських дівчат та азербайджанських хлопців. Першими у ваговій категорії 49 кілограмів зійшлися срібна призерка цьогорічного чемпіонату світу Олена Кремзер та володарка бронзи чемпіонату Європи-2013 - Мар'яна Колос. Перемогла представниця Херсона.

    Олена Кремзер, переможниця змагань:

    - Очень важно справиться с волнением. От волнения очень-очень тяжело бороться. Захватывает дыхание. Встреча вся запомнилась, нормально отборолась. Редко когда так грамотно решаю и думаю.

    У цьому виді спорту треба бути зібраним - думати й діяти одночасно, впевнений лідер азербайджанської збірної Магомедрасул. Перед його технікою не зміг встояти жоден супротивник.

    Цьогоріч Україна за результатами змагань - друга. А вже 5-й рік поспіль лідерство утримує Азербайджан.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.