• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве нашли скандальный революционный трактор

    Опубликовано: 2013-12-08 23:19:25

    Трактор, який "засвітився" у подіях на Банковій 1-го грудня знайшовся на подвір’ї комунального підприємства ШЕУ Дарницького району (Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд).

    У повідомленні порталу йдеться: "Отже, даний трактор знаходититься на балансі вищевказаного комунального підприємства Дарницького району. Досі незбагненно:яким чином він опинився в іншій частині міста в „потрібний час”?Питання лишається відкритим...". Те, що це саме той трактор, який використовувався при штурмі на Банковій - підтвердили працівники підприємства. З директором поспілкуватись, на жаль, не вдалося. Аби прояснити ці моменти, журналісти направили запит на Дарницьку райдержадміністрацію.

     

    1-го грудня невідомі, захопивши екскаватор, намагалися прорвати ним металеві щити правоохоронців, які охороняли будівлю Адміністрації президента на Банковій. За словами політиків, зокрема - нардепа Петра Порошенка, бійню почали нібито провокатори у чорних масках. Це нібито вони вкрали екскаватор, і почали закидувати бійців фаєрами і камінням. Опісля, робити це взялися й інші присутні на Банковій. Бійці ж відповідали світло-шумовими гранатами, газовими і димовими шашками. Ці події закінчились жорстоким розгоном людей Беркутом, під час якого серйозно постраждали десятки журналістів та мирних демонстрантів. 6-го грудня у викраденні трактора вже підозрювали активіста Дорожнього контролю Андрія Дзиндзю. На час розслідування Дзиндзю відправили на 2 місяці у СІЗО.

    О 12:00 у Києві розпочалось Народне віче на Майдані Незалежності. На ньому вимагатимуть покарання винних у побитті мирних громадян 30-го листопада та 1-го грудня, відкриття справи проти міністра МВС, відставку Уряду, парламентські і президентські вибори та свободу політичним в'язням.

     Почався ЄвроМайдан 21 листопада пізно ввечері через незгоду з рішенням уряду відмовитись від євроінтеграції. Вночі 30 листопада бійці "Беркуту" жорстоко розігнали мітингувальників Тому вже 1-го грудня на протест вийшло близько мільйона людей (за іншими даними - 400 000 і 700 000), переформатувавши вимоги з євроінтеграції на відставку Уряду і президента. У понеділок розпочався всеукраїнський страйк, а мітингарі заблокували будівлю Уряду і Адміністрацію президента. Під останньою у неділю ввечері розгорілася ціла війна - кілька тисяч націоналістів і футбольних фанатів зчепилися з кількома сотнями бійців спецпідрозділів. Аргументами перших було каміння і фаєри, других - димові і світло-шумові шашки. Зараз тут більш-менш спокійно, проте тут постійно чергує кількасот правоохоронців. У понеділок вночі страйкарі взялися укріплювати головну площу міста барикадами - на випадок нападу з боку силовиків. 3-го грудня Рада взялася за розгляд питання про відставку Уряду. Проте, нардепи це рішення не прийняли.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.