• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озверевший одессит вспорол живот женщине

    Опубликовано: 2013-12-06 05:03:51

    Співробітниками Суворовського районного відділу міліції Одеси повідомлено про підозру 44-річному чоловікові, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження своїй тещі.

    До міліції надійшло телефонне повідомлення від лікарів про те, що до медичного закладу з місця мешкання доставлено 70-річну жінку з проникаючим ножовим пораненням черева. Як пояснила постраждала, тілесні ушкодження вона отримала від власного зятя під час несподівано виниклої сварки.

    За місцем проживання потерпілої виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Опитавши сусідів та членів сім’ї учасників події, правоохоронці з’ясували, що неприязні стосунки між тещею та зятем тривають вже давно. Причиною конфліктів, що регулярно виникають, є зловживання обома спиртними напоями.

    На момент прибуття працівників міліції підозрюваний також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він не став заперечувати, що дійсно вдарив родичку ножем. Проте у чоловіка своя версія того, що відбулося. З його слів, літня жінка сама на нього напала, а він нібито захищався і випадково її поранив.

    - Всі обставини отримання потерпілою тілесних ушкоджень належить з’ясувати в ході проведення досудового розслідування, - говорить перший заступник начальника Суворовського РВ майор міліції Олександр Саламаха. – Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В якості запобіжного заходу підозрюваному обрано домашній арешт.

    Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі.

    Світлана Белецька, Суворовський РВ ОМУ ГУ МВС України в Одеській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.