• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новая скандальная стройка в Киеве на Жилянской

    Опубликовано: 2013-12-06 04:39:28

    На Жилянській, 120Б вже зводять другий поверх будинку. Забудовники ігнорують факт того, що будівництво є незаконним. Про це повідомляють місцеві активісти.

    «Забудовники продовжують зводити багатоповерхівку по вулиці Жилянській 120Б. Наразі вони вже завершують другий поверх. Окрім цього, будівельники підрили фундамент сусіднього будинку по вулиці Саксаганського, 129В. Там вони поставили балони з киснем та пропаном. Ми хвилюємося за своє життя, бо воно підлягає небезпеці», – скаржиться активістка Лідія.

    Знищення будинку 1919 року на Жилянській 120Б почалося 10 вересня. А 11 вересня місцеві мешканці отримали запізнілу відповідь від Державної архітектурно-будівельної інспекції. Та визнала будівництво незаконним і направила в прокуратуру листа - аби там ужили заходів щодо забудовника. Забудовник - компанія "Елегантбуд", замовник - концерн "Ессо". На місці зруйнованого історичного будинку зведуть висотний житлово-офісний комплекс. Голова київської міськдержадміністрації Олександр Попов 28 вересня пообіцяв покарати забудовників Жилянської, але поки що ця заява так і лишилась обіцянкою.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.