• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом сожгли автомобиль VIP-а

    Опубликовано: 2013-12-06 08:23:46

    4 грудня, близько десятої години вечора біля ресторану "Старий Баку" невідомі облили бензином і підпалили автомобіль голови азербайджанської діаспори України Хікмета Джавадова. Вогонь вдалося швидко загасити завдяки оперативності працівників ресторану. Інцидент стався через півгодини після приїзду Хікмета в свій ресторан. Як стверджують очевидці, машина миттю перетворилася на стовп вогню, який висвітлив весь двір закладу. Швидко відреагували на подію адміністратор ресторану, який вогнегасником збив вогонь і запобіг подальшому займання автомобіля. Про це RegioNews повідомили у прес-службі Об'єднаної Діаспори Азербайджанців України.

    Власник автомобіля пов'язує підпал швидше з професійною діяльністю, в бізнесі та особистих відносинах у нього ніяких конфліктів немає. А от у справах діаспори впродовж останніх трьох років тривають дебати, іноді звучать погрози.

    Нагадаємо, що Хікмет Джавадов рік як зібрав в Об'єднану Діаспору Азербайджанців України практично всі громадські організації співвітчизників. Останнім часом діаспорським рух зазнало значні якісні зміни, багато з попередників втратили вплив, і відійшли на другий план - це часто викликало загострення пристрастей. Правда, раніше далі словесних конфліктів справа не доходила. Підпал, можливо, розплата опонентів, які, втративши всі шанси політичної боротьби - перейшли до криміналу.

    Конкретних підозрюваних поки немає, за фактом події працює оперативна група МВС.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.