• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве рейдеры переключились на «простых смертных»

    Опубликовано: 2013-11-30 04:33:00

    Маленька героїня нашого наступного сюжету уславилася за межами України. Чотирирічну Даринку, яку знай викликають на допити податківці, показували на центральному російському каналі, пропонуючи глядачам посміятися з таких курйозів. Та історія дівчинки, насправді, сумна.

    Цю чотирирічну дівчинку знає ледь не вся Україна. Даринка уславилася тим, що її викликали на допит у податкову інспекцію. На перший погляд, випадок курйозний. Та не до сміху, коли зазирнути глибше. Адже дитина разом із матір'ю може опинитися на вулиці.

    Наталія Толуб, власниця квартири:

    - На сегодняшний день в нашем комплексе больше 20 квартир отбирает некая компания, которая утверждает, что она имела отношение к предыдущему застройщику-банкроту.

    Юлія Титаренко, юрист:

    - Спустя два роки як Наталя отримала право власності та зареєструвала це право власності, з'явилася третя особа - фірма Мьолі-Інвест-Україна, яка подала позов до суду, мотивуючи тим, що їх права на ці квартири порушені.

    Зі слів Наталії, фірма колись виконувала будівельні роботи в цьому комплексі. За це попередній забудовник мав віддати їй певну кількість осель. Та збанкрутів. Тоді керівники компанії почали відбирати житла в мешканців.

    Наталія Толуб, власниця квартири:

    - Мы официально купили квартиру у нашего застройщика и он подтверждает на сегодняшний день все наши права. При чем здесь мы? Пусть судятся з застройщиками. Почему жилье забирают у нас?

    Почему они в свое время не предъявили свои претензии к предыдущему застройщику - банкроту, с которым у них были якобы какие-то отношения. Почему ждали семь лет? И только на сегодняшний день мошенническим путем они забирают наше жилье.

    За судовою тяганиною в Наталії ні на що не залишається часу. А ще доводиться терпіти погрози.

    Наталія Толуб, власниця квартири:

    - Меня предупредили, что если я буду делать какие-либо сюжеты и публикации в средствах массовой информации, моя семья будет страдать. Соответсвенно, давление шло на самое ценное - на моего ребенка. Меня предупредил представитель этой компании.

    Юлія Титаренко, юрист:

    - Я знаю, що так простіше в ситуації Мьйолі-Інвест позиватися до добросовісних набувачів, тобто власників квартир. Це простіший шлях, виловлювати їх по одному та відбирати у них квартири. Проте це не вихід в даній ситуації.

    Нещасливу оселю, навколо якої вирують брудні махінації, господарі не можуть навіть продати. Житло під арештом, позаяк забудовник, нібито, не заплатив податків.
    Наталія Толуб, власниця квартири:

    - Самое интересное, что налоговая на сегодняшний день арестовала только те квартиры, которые не успела оформить эта компания-рейдер. Остальные квартиры вне ареста. Вот это вызывает большие вопросы. Я считаю, что это все заказное.

    Така безвихідь і в інших мешканців будинку. Натепер заарештовано майже двадцять жител. Знімальна група "Свідка" приїхала до офісу компанії, яка претендує на оселі, але там нам були не раді.  
    - Двері, за якими знаходиться злощасна фірма, вперто не відчиняють.

    Звісно, маючи купу камер відеоспостереження, можна не пускати непроханих журналістів. Та доки керівники компанії відсиджуються в офісі, Наталія планує шукати справедливості в Європейському суді.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.