• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запрет на самозащиту в Киеве

    Опубликовано: 2013-11-29 07:23:00

    З сьогоднішнього дня в столиці заборонено продавати будь-які засоби самозахисту.

    Про це «Київ.Коментарям» повідомив народний депутат України (фракція «Батьківщина») Олександр Бригинець.

    За його словами, в магазині зброї киянці відмовили продати газовий балончик, посилаючись на заборону реалізації засобів самозахисту у мережі магазинів зброї по всьому Києву. Заборона почала діяти з сьогоднішнього дня.

    «Схоже, влада не на жарт перелякалася і заборонила продавати в Києві все, що можна використати проти «Беркута». Якщо вона вважає, що такими методами вона втихомирить киян, які виступають за євроінтеграцію, то вона помиляється. І в цьому випадку їй залишиться заборонити ще й продаж цегли, парасольок, стільців, милиць, балонів з фарбою тощо, адже все це теж може бути використано, як засоби самозахисту», - зауважує Бригинець.

    Проте, на думку нардепа, відповідна заборона має протилежний ефект: вона спонукає до вчинення злочинів.

    «Людина, якій не продали певний засіб самозахисту, в критичний момент, можливо, не зможе захистити себе від нападників. Хто тоді нестиме відповідальність, за такі пограбування, насильство, зґвалтування?! Янукович, Попов, Азаров?», - наголосив нардеп.

    Депутат звернувся до прокуратури м. Києва з проханням з’ясувати, на підставі яких розпорядчих документів магазини зброї відмовляються продавати засоби самозахисту, посилаючись на невідому громаді відповідну заборону від влади.

    Нагадаємо, в Києві під час штурму Кабміну відбулись сутички між мітингувальниками за євроінтеграцію та правоохоронцями з використанням сльозогінного газу.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.