• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что будет с остановившимися крупными стройками Киева

    Опубликовано: 2013-11-18 08:03:39

    Через збільшення витрат на соціальні виплати, уряд блокує фінансування на інші потреби міст. Зокрема, в столиці бракує коштів для завершення будівництва масштабного інфраструктурного об’єкту
     
    Основною причиною затримки будівництва розв'язки на столичній Поштовій площі є брак фінансування. Про це повідомив Прем'єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в мережі Fаcebook.
    Зокрема, глава Кабміну підкреслив, що зараз уряд збільшив виплати всіх соціальних допомог. У зв'язку з чим, інші статті бюджету довелося скоротити.
    «Тому основна причина затримок з будівництвом цієї розв'язки - це проблема з фінансуванням. Ну а раз ми за неї взялися - значить, закінчимо», - заявив Микола Азаров.
     
    При цьому Прем'єр не уточнив, коли саме роботи будуть відновлені, проте зазначив, що в містобудуванні влада зупинятися тільки на Поштовій площі не збираються.
     
    Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше в уряді обіцяли здати другу частину тунелю на Поштовій площі до Дня визволення Києва.
     
    Нагадаємо, раніше столиці виділили з державного бюджету 100 млн грн на реконструкцію Поштової площі.
     
    Крістіна Болотова

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.