• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве на Новый год будут гулять более месяца

    Опубликовано: 2013-11-18 04:03:54

    У Києві святкування Нового 2014 року та Різдва розпочнеться вже з 14 грудня. Про це повідомляє прес-служба КМДА. Зокрема, 14 грудня на Хрещатику відбудеться загальноміська акція "Не забудь привітати". 19 грудня на Майдані Незалежності відбудеться урочисте "запалювання" головної ялинки України. У День святого Миколая діти-сироти та діти з малозабезпечених сімей відвідають Київський національний академічний театр оперети та отримають солодкі подарунки. 22 грудня відбудеться розважально-спортивна акція "Новорічний пробіг".

     

    Стартуватиме святковий маршрут з Майдану Незалежності і пролягатиме через Хрещатик, Бессарабську площу, вул. Червоноармійську, площу Льва Толстого та у зворотному напрямку. Фестиваль спортивного свята "Зимові старти на льоду" відбудеться 30 грудня у Льодовому комплексі на вул. Лайоша Гавро, 4-Г. 31 грудня з 19:00 до 02:00 на Майдані Незалежності триватиме свято зустрічі Нового 2014 року. А 7 січня для киян та гостей міста влаштують святкування Різдва на Хрещатику. 10 та 11 січня 2014 року у Легкоатлетичному манежі Республіканського вищого училища фізичної культури відбудуться ХVІІІ Всеукраїнські змагання з легкої атлетики "Різдвяні старти". 19 січня київська громада відзначатиме свято Водохреща.

     

    Заходи з нагоди Хрещення Господнього відбуватимуться на Оболонській набережній біля Свято-Покровського собору Української православної церкви та у парку культури і відпочинку "Гідропарк". Крім того, протягом грудня 2013 року та січня 2014 року новорічні та різдвяні свята, вечори відпочинку відбуватимуться у дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладах міста. Також планується і традиційний парад Дідів Морозів-волонтерів.

     

    Источник
     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.