• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Массовый отлов на киевских дорогах

    Опубликовано: 2013-11-10 07:33:00
    Столичне ДАІ посилює боротьбу з порушниками швидкісного режиму. Так, лише за одну інспектори ДАІ виявили 835 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 235 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 168 водіїв, без необхідних документів керували автіками – 27, порушення правил проїзду перехресть – 26.
     
    Протягом доби, інспектори ДАІ за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 40 водіїв. З початку 2013 року задокументовано більш як 12,5 тисяч випадків, коли водії вживали спиртні напої та сідали за кермо. Для уникнення неприємних ситуацій на дорогах столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані. Нагадуємо, що по 21 листопада в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Перевізник зима – 2013». Вчора, інспектори ДАІ виявили 105 порушень правил дорожнього руху з боку водіїв - пасажироперевізників.
     
    У четвер, в столиці було зареєстровано 9 ДТП (6 наїздів на пішоходів), в яких 1 людина загинула та 9 отримали травми. Серед травмованих дитина. Зверніть увагу! З 11 по 17 листопада в столиці триватиме Національний тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках Тижня проводитимуться зустрічі з громадськістю, цільові профілактичні заходи під умовними назвами «П’яний за кермом - злочинець», «Безпечна швидкість» та «Пішохід!».
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.