• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подробности о киллере, убившем киевлянина средь бела дня

    Опубликовано: 2013-11-09 08:03:00
    Вбивця російського бізнесмена, який був застрелений нещодавно в Києві, міг мати фальшиву накладну бороду. Про це повідомили місцеві жителі. За два дні до злочину передбачуваного вбивцю кілька разів бачили біля будівлі.
     
    "За "черепашкою" (заїзд до підземного паркінгу, - ред.) він ховався, біля дитячого майданчика. Хлопець молодий, років до 30. У нього в руках пістолет бачили. Місцеві хотіли викликати охорону, але так і не викликали... А після вбивства двірникам міліція сказала, щоб вони сміттєві баки перевірили - раптом бороду знайдуть", - розповів "Сегодня" працівник житлово-комунальної служби. При цьому у міліції версію про накладну бороду не змогли ні підтвердити, ні спростувати. Зокрема, люди плутаються у свідченнях. Кажуть, наприклад, що нападник був одягнений в куртку з капюшоном, заявили в прес-центрі Солом'янського РУВС.
     
    При цьому працівник житлово-комунальної служби будинку часто бачив вбитого підприємця. "Вбитого я раніше тут часто бачив, чув, що він займається продажем звичайних машин. А вбили, напевно, через борги", - вважає чоловік. Також варто зазначити, що в будинку, де сталося вбивство, живуть спортсменка Яна Клочкова і актриса Наталя Сумська. Вони про подію дізналися від журналістів.
     
    "Який жах, я нічого не знала!", - сказала Клочкова. Нагадаємо, громадянина Росії вбили біля київської багатоповерхівки дуже холоднокровно, зробивши контрольний постріл. Як повідомили місцеві жителі, стрілець не втікав з місця злочину.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.