• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бетономешалкой по людям: грандиозный скандал в Киеве (ВИДЕО)

    Опубликовано: 2013-10-30 23:19:00

    У Києві на вулиці Юності, 8-А (Дніпровський район) забудовники намагалися переїхати бетонозмішувальною машиною протестувальників проти незаконного будівництва, влаштували бійку і продовжують будівництво всупереч припису Державної інспекції архітектурно-будівельного контролю про припинення будівельних робіт.
     
    Про це повідомив народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у "Фейсбуці".
     
    "Як мені повідомили мешканці навколишніх будинків, вчора інспектори ДАБК заявили протестувальникам, що інспекція припиняє будь-які будівельні роботи на згаданому об'єкті до з'ясування обставин. Але всупереч наказу ДАБК забудовник сьогодні відновив будівельні роботи, що зібрало біля будівництва невдоволених порушеннями жителів навколишніх будинків.
     
    Викликана на місце подій міліція, приїхавши, відповіла, що припиняти будівництво не в її компетенції і поїхала. Забудовники, у свою чергу, наголошували, що жодних письмових розпоряджень від ДАБК вони не отримували", - написав депутат.
     
    За словами Бригинця, оскільки люди, які виступають проти будівництва, нікуди не розходилися і продовжували пікетувати проти забудови, з воріт будівництва виїхала бетонозмішувальна машина, яка рухалася на активістів, ніби намагаючись наїхати на пікетувальників.
     
    "Люди почали знімати події на фотоапарати та мобільні телефони. Коли це помітили забудовники, вони кинулися на людей, які фіксували події, і намагалися вкрасти техніку шляхом застосування фізичної сили. Викликана другою на місце подій міліція замість того, аби оперативно виїхати на об'єкт, затягувала час допитом. Як наслідок, забудовники втекли", - додав він.

     


     
    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.