• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киеву угрожает бездорожье

    Опубликовано: 2013-10-21 07:04:00

    Стан столичних доріг після майбутньої зими буде ще гіршим, ніж нинішньої весни. Про це заявив заступник директора «Київавтодору» Володимир Рожнятовський, - повідомляє ГолосUA.

    За його словами, на деяких вулицях взагалі може не стати доріг, як таких.

    «Якщо не вкладати гроші в ремонт доріг, які вже за три-чотири терміни служби пройшли, то чого ви чекаєте від цих магістралей?» - запитує чиновник.

    Причому, в «Київавтодорі» вже не приховують, що просто не ремонтують дороги через відсутність грошей.

    Нагадаємо, в кінці березня поточного «Київавтодор», м'яко кажучи, не впорався зі своїми обов'язками і столиця на кілька днів була паралізована, тому що сніг практично не вивозився. У результаті, був звільнений директор підприємства Георгій Глинський.

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, лише десяту частину (12%) грошей, необхідних для ремонту, отримав у цьому році «Київавтодор» на ліквідацію ям на дорогах. Були проведені тендери на суму 133 млн грн для того, щоб провести поточний середній ремонт, але, на жаль, до теперішнього часу коштів немає.

     

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.