• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жестокое убийство под Киевом: раскрыто «по кровавым следам»

    Опубликовано: 2013-10-19 08:03:00
    Завдяки скоординованій роботі працівників прокуратури Київської області та слідчого управління ГУ МВС України в Київській області упродовж кількох годин розкрито умисне вбивство 53-річного чоловіка.
     
    Правоохоронцям вдалося встановити особу, яка підозрюється у вчинені злочину, та затримати її в порядку ст.208 КПК України.
     
    Щодо підозрюваного обрано запобіжний захід тримання під вартою.
     
    Так, в одному із населених пунктів Бородянського району Київської області, в приміщенні домоволодіння місцевої мешканки виявлено труп чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Підозрюваний затриманий працівниками міліції неподалік місця вчинення злочину, де він переховувався від правоохоронців. Ним виявився син співмешканки убитого.
     
    Відомості про злочин слідчим відділенням Бородянського РВ ГУ МВС України в області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, тобто умисне вбивство.
     
    За вчинення даного злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 15 років позбавлення волі.
     
    Досудове розслідування в провадженні триває, його хід взято на контроль прокуратури Київської області.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.