• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности в деле о жестоком убийстве киевского таксиста

    Опубликовано: 2013-10-11 06:03:00
    У Києві правоохоронці вийшли на слід вбивці таксиста, коли авто загиблого пригнали на СТО для того, щоб розібрати на запчастини. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУ МВС Києва.
     
    Наразі вбивцю затримано.
     
    Днями до міліції надійшла заява від мешканки столиці про зникнення її чоловіка 1948 року народження, який таксував на власному авто Hyundai Tucson, але після роботи не повернувся до дому.
     
    Вже наступного дня родич зниклого побачив його авто на одній з СТО в Оболонському районі столиці та викликав міліцію.
     
    Правоохоронці затримали чоловіків, які пригнали Hyundai для того, щоб розібрати авто на запчастини. За словами затриманих про це їх нібито попросив власник авто, який бажав його продати.
     
    Міліція вийшла на чоловіка, який назвався власником автомобіля. Ним виявився 22-річний таксист, який під час допиту розповів, що вбив справжнього власника автомобіля, нанісши йому кілька ударів молотком по голові. А потім вивіз тіло і кинув у лісопосадці під Києвом.
     
    22-річний підозрюваний - сирота, який зовсім нещодавно став батьком. Він таксував для того щоб утримувати родину та виплачувати кредит на квартиру та авто.
     
    У міліції вважають, що саме корисливі мотиви підштовхнули його до скоєння вбивства.
     
    Триває розслідування за ч. 1 ст. 115 ККУ.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.