• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бізнес-спільнота та представники політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» обговорили подальші кроки щодо співпраці з розробки та імплементації актуальних реформ

    Опубликовано: 2014-11-13 14:22:08

     

    13 листопада 2014, Київ – Американська торгівельна палата в Україні (Палата) провела зустріч бізнес-спільноти з представниками політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», в ході якої сторони висловили своє бачення проведення реформ в Україні, а також обговорили актуальні проблеми діяльності бізнесу у сфері сільського господарства. Значної уваги на зустрічі було також приділено питанням дерегуляції, податкової реформи, участі держави у боротьбі за нові ринки збуту вітчизняних високотехнологічних продуктів у сфері машинобудування та IT, забезпечення доступної вартості фінансових ресурсів.

    За словами Івана Мірошниченка, представника партії, якість фінального варіанту Коаліційної угоди має ключове значення для вирішення великої кількості проблем у багатьох галузях економіки. Часу для здійснення потрібних реформ залишилося небагато, тому від виконання цього документу фактично залежатиме відновлення економічного зростання держави. Також, за словами члена Парламенту, необхідно продемонструвати реальні зміни не лише в законодавстві, а й у підходах влади до співпраці з бізнесом. Проведення прямого та відвертого діалогу з представниками бізнесу допомагає визначити чіткі орієнтири для роботи нового складу Верховної Ради.

    Зустріч стала ще однією можливістю для членів Палати актуалізувати  роботу представників новообраного Парламенту над проблемами своєї індустрії, а також отримати відповіді стосовно механізмів їх вирішення. За словами Тараса Качки, в.о. президента Палати, на сьогоднішній день дуже важливо досягти спільного та уніфікованого розуміння напрямку розвитку країни: «Ми цінуємо такий підхід політичних партій, коли в процесі формування Коаліційної угоди її учасники використовують максимум ресурсів для вироблення спільної тактики реформування держави та визначення відповідальних за її реалізацію осіб. Дуже сподіваємось, що нова Верховна Рада та Уряд не відкладатимуть реалізацію цього документу «у довгий ящик».

    Політичну партію «Об’єднання «Самопоміч» на зустрічі представляли Іван Мірошниченко, Тетяна Острікова, Остап Єднак, Віктор Кривенко, Олександр Опанасенко. Активними учасниками дискусії стали представники компаній-членів Американської торгівельної палати в Україні.

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.