• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пьяные киевские охранники натворили «делов»

    Опубликовано: 2013-10-01 07:23:00
    В суботу, 28 вересня, двоє нетверезих чоловіків намагались прорватися в Центр Курбаса. Молодиків вгамовували два наряди міліції. Інцидент стався за  кілька годин до показу вистави американської режисерки Вірляни Ткач «Капітан Джон Сміт їде в Україну». Про це повідомляють працівники Центру Курбаса.
     
    За словами курбасівців,молодики прийшли під театр близько 16:00. Вона намагались прорватися всередину, погрожували фізичним насиллям та ображали працівників. Ті викликали міліцію, але особливого результату це не дало: нападники штовхали міліціонерів і не полишали спроби прорватись у приміщення. До Центру Курбаса приїхав другий наряд міліції. Після штовханини і спроби одного з молодиків вдарити міліціонера парочку нарешті скрутили і доправили до райвідділку.
     
    Після затримання один із нападників повідомив, що вони  є працівниками однієї із столичних охоронних фірм. Національному центру театрального мистецтва ім. Леся Курбаса було завдано матеріальних збитків.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.