• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Масштабное ДТП в Киеве: пьяный «мажор» разгромил пять авто

    Опубликовано: 2013-09-27 08:23:00
    Близько четвертої ранку на столичній вулиці Трутенка накоїв лиха позашляховик "Тойота" під керуванням п’яного водія. Це сталося просто під стінами популярного нічного клубу. "Мажор" на "крутій тачці" примчав з Амурської площі та "пригальмував" одразу у чотири автомобілі. Спочатку позашляховик підчепив на капот "ВАЗ", а потім вже ним протаранив "Шевроле", ще одну "Тойоту" та "Фольксваген".
     
    Авжеж, найбільше дісталося "Жигулям" і на превелике нещастя саме в цій автівці перебувала людина. Молодого чоловіка за допомогою рятувальників довелося практично "вирізати" із пожмаканого салону. Постраждалий був живий, але дістав серйозні поранення.
     
    Винуватець цього кошмарного гармидеру теж потрапив до машини швидкої. І треба сказати, дуже своєчасно, адже одразу після зіткнення з приміщення нічного клубу висипали обурені тим, що побачили люди. Відтепер, пан-мажор має все життя молитися на патруль ДСО, який практично власними тілами прикрив його від розлюченого натовпу, що вимагав негайної розправи над злісним порушником всіх писаних і неписаних правил.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.