• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом произошло мощное ДТП

    Опубликовано: 2013-09-22 08:03:00
    20 вересня 2013 року в телевізійних новинах окремих засобів масової інформації пройшла інформація, що в м. Гостомель, Київської області, в районі вулиці Кірова сталася дорожньо-транспортна пригода за участю транспортного засобу однієї з військових частин Збройних Сил України, внаслідок чого було травмовано жінку.
     
    З метою об’єктивного інформування громадськості про зазначений випадок Управління преси та інформації Міністерства оборони України повідомляє:
     
    Дійсно, 20 вересня поточного року в районі міста Гостомель здійснювалось перевезення військових вантажів та техніки за визначеними планами та маршрутами. Проте, відповідно до укладеного договору з місцевою військовою частиною перевезення зазначеного майна проводилось транспортом та спеціалістами одного з приватних підприємств.
     
    Зважаючи на зазначене, інформація у ЗМІ стосовно безпосередньої участі військових у дорожньо-транспортній пригоді у м. Гостомель не відповідає дійсності.
     
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.