• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве устроят расправу над организатором двойного убийства

    Опубликовано: 2013-09-12 00:43:00
    Столична прокуратура направила до суду матеріали кримінального провадження стосовно громадянина Азербайджану за обвинуваченням у пособництві в організації замовного вбивства двох киян. Зазначений злочин вдалося відвернути шляхом інсценування.
     
    «Досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці минулого року підозрюваний отримав замовлення на вбивство двох киян. У подальшому зловмисник підшукав виконавця злочину, який розповів про вказані наміри потенційним жертвам», – повідомив державний обвинувач П.Іваньков.
     
    Для того, щоб викрити організаторів злочину, потерпілі із залученням працівників кіностудії імені О. Довженко записали відео імітації вбивства, після чого звернулися за допомогою до правоохоронців.
     
    За результатами розслідування особу, яка виконувала роль пособника у вчиненні цього злочину, було викрито та заарештовано. Наразі матеріали кримінального провадження стосовно підозрюваного, яким виявився 28-річний громадянин Азербайджану, направлено до суду для розгляду по суті.
     
    Державне обвинувачення у вказаному провадженні здійснюватиме прокуратура Києвая.
     
    Встановлення особи, яка замовила цей злочин, триває.
       
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.