• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские дороги будут золотыми

    Опубликовано: 2013-09-07 08:44:25

    Вартість реалізації заходів щодо розвитку транспорту та вулично-дорожньої мережі Києва на найближчі п’ять років становить 38,909 млрд грн, або 7,782 грн щорічно.
    Ці дані містяться в оновлених текстових матеріалах проекту Генерального плану розвитку столиці і його приміської зони до 2025 року, який комунальна організація «Інститут Генерального плану Києва» розмістила на своєму веб-сайті.

     

    Оновлення та будівництво інженерної інфраструктури буде фінансуватися з бюджету Києва, «Київавтодору» із залученням інвестиційних і позикових коштів для будівництва і реконструкції транспортних розгалужень, загальноміських та районних магістралей, тощо. Архітектурно-містобудівна рада на підсумковому засіданні з розгляду проекту Генерального плану Києва наприкінці серпня 2013 підтримала його і рекомендувала направити на експертизу. Але тільки після експертизи проект документа буде переданий до Київради на розгляд і затвердження.

     

    progolovne.ck.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.