• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские спасатели обнаружили людей в ловушках

    Опубликовано: 2013-08-28 02:03:00
    25 серпня рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві декілька разів виїжджали відчиняти заблоковані двері.
     
    О 12:54 від міліції надійшов перший виклик на бульвар Верховної Ради, 27-Б. В одній з квартир 9-ти поверхового житлового будинку на 3-му поверсі проживає чоловік літнього віку, який має інвалідність і обмежений у пересуванні. За словами сусідів, дідуся давно ніхто не відвідував, тому вони почали переживати за старенького і викликали міліцію, щоб перевірити стан здоров’я самотнього чоловіка.
     
    Рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини потрапили до квартири через вікно. Вони переконались, що з дідусем все гаразд і зателефонували дочці чоловіка, яка згодом приїхала провідати свого батька.
     
    Ще один виклик від міліції надійшов о 15:32. На просп. Лісовому, 25-А, хвора жінка потребувала допомоги.
     
    Прибувши на місце події, рятувальники дізнались від сусідів, що в квартирі на 5-му поверсі знаходилась жінка, яка кричала і благала про допомогу. 
    Потрапивши до помешкання через вікно, рятувальники знайшли потерпілу на підлозі. У жінки відмовили ноги, тому вона не могла самостійно піднятись.
     
    Для подальшої роботи потерпілу було передано до рук працівників медслужби. 
      
    Источник e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.