• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жителей Киева и околицы ожидают новые штрафы

    Опубликовано: 2013-08-18 22:50:53

    Ми стежемо за резонансною ситуацією зі сміттям, що склалась у приватному секторі Вишневого. Влада обіцяє штрафи для порушників згідно установлених законодавством норм.

    Проблема з вивозом сміття з приватного сектору міста поступово загострюється і набуває чималого розголосу. Ми вже повідомляли про події, які там відбуваються: мешканці викидають сміття до каналізаційних криниць, на узбіччя доріг, виносять до сміттєвих контейнерів квартирних кварталів. Останнє, до речі, хоч не є вандалізмом, але призводить до низки проблем. Справа у тому, що контейнери квартирних кварталів розраховані на відповідну кількість сміття, яке вивозиться за інших умов. У випадку, якщо мешканці приватного сектору нестимуть до них і свої пакети, кількість сміття збільшиться.

    Тут виникає питання: чому мешканці квартир мусять платити за вивіз сміття з приватного сектору?

    Влада міста вирішила підійти до цієї проблеми серйозніше, ніж планувалось. Отож, для того, щоб власники будинків приватного сектору звикли правильно позбуватися сміття, буде запроваджено систему штрафування зловмисників. Яка буде здійснюватись згідно чинного адміністративного законодавства. Виявленням правопорушників займатиметься ГФ «Спецзагін «Дельта».

    Варто зазначити, що влада намагається донести до свідомості мешканців – таке рішення є єдиним правильним. У багатьох містах і країнах вже давно існує подібна система. Тим паче оплата за вивіз сміття з приватного сектору лояльна і доступна кожному – приблизно 5 гривень з особи.

     

    vyshneve.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.